Blog

Gjithçka mbi ushqimin
5 vite DBS Group, Helios Catering mirëpriti plot shije 800 persona
6 Shtator, 2022
Pa Komente
Një nga mënyrat më të mira për t'u lidhur me njerëzit është përmes ushqimit. Të gjithë pëlqejnë të hanë dhe të përjetojnë shije të reja të kuzhinës. Ne jo vetëm shërbyem, por u siguruam një përvojë të jashtëzakonshme punonjësve të DBS Group, të cilët kaluan një fundjavë bashkë me fëmijët e tyre në një festë...
Read more
Sytë e mi janë sytë e tu
5 Shtator, 2022
Pa Komente
“Sytë e mi janë sytë e tu.” Dark Dinner 2019. Helios Catering ishte pjesë dhe mbështeti me shumë dashuri natën Gala, duke i dhënë sadopak ndriçim shikimit të privuar nga errësira. Fingerfood të shoqëruara me një shërbim të përsorur ishin kryefjala e kësaj mbrëmje për Helios Catering për ta bërë sa më të veçantë për...
Read more
Event për fëmijet me sindromën Down
5 Shtator, 2022
Pa Komente
Një dhuratë e merituar dhe gëzim i shtuar për fëmijët të Down Syndrome Albania. Ekspertët e gatimit në Helios Catering, kompozuan ushqim të bukur dhe të shijshëm, ashtu siç të gjithë fëmijët e duan, jo vetëm me 1 Qershor! Mos harroni, një fëmijë i lumtur është i barabartë me një prind të lumtur!
Read more
Helios Catering i shton shijen dhe bukurinë e eventit tuaj
22 Gusht, 2022
Pa Komente
Eventet janë shumë të bukura kur të ftuarit shijojnë edhe një ushqim të mirë! Shpesh-herë dilema më e madhe është çfarë kateringu të marrim për të lënë një përshtypje të mirë. Zgjidhjen tuaj e kemi ne, emri është Helios Catering. Ata kanë një eksperiencë 15 vjeçare në fushën e kateringut, duke ofruar një shumëllojshmëri zgjedhjesh...
Read more
Ditëlindja e fëmijës, surpriza Helios Catering
22 Gusht, 2022
Pa Komente
Fëmijët janë kuptimi i jetës dhe kjo është arsyeja pse kur kanë ditëlindjen, ju doni të bëni më shumë sesa thjesht një tortë. Le të bëhemi pjesë e festimit tuaj…Helios Catering merr në dorë gjithçka; nga përgatitja, shpërndarja dhe shërbimi i ushqimit, vënia e stafit në dispozicion, dekorimi i vendndodhjes së eventit... Ne gjithashtu kemi...
Read more
Kur takohet e bukura dhe shija ngecim në një udhëkryq frymëzues
22 Gusht, 2022
Pa Komente
Fotografitë flasin një mijë fjalë… Konsumatorët po bëhen më të mençur në zakonet e tyre të ngrënies, pasi kuptojnë se ushqimi ka një ndikim të drejtpërdrejtë në shëndetin dhe pamjen e tyre. Helios Catering dëshmon se mund të shkojë deri te përvojat ekstravagante, siç ishte edhe panairi më i madh bukurisë në kryeqytet, “Beauty Fair...
Read more