Sytë e mi janë sytë e tu

  • helios
  • Pa Komente

“Sytë e mi janë sytë e tu.” Dark Dinner 2019. Helios Catering ishte pjesë dhe mbështeti me shumë dashuri natën Gala, duke i dhënë sadopak ndriçim shikimit të privuar nga errësira.

Fingerfood të shoqëruara me një shërbim të përsorur ishin kryefjala e kësaj mbrëmje për Helios Catering për ta bërë sa më të veçantë për të ftuarit.