Katering për Biznese dhe Korporata

Përvjetor, inagurim, evente të kompanive, mbledhje, konferenca, darka pune

Ne e dimë se ju keni angazhime të shumta. Kjo është arsyeja pse ne fokusohemi për të ofruar paketat e korporatave që nga sanduiçet dhe asortimente të tjera që vijnë në tryezën e sallës së mbledhjes së bordit. Paketat tona të biznesit përfshijnë ekspozitat e galerisë private, piknikët verore, dhe evente sportive me “Helios Catering box” paketa jonë mund të vijë kudo që ju ndodheni.

Plus, ne jemi të përgatitur tashmë për festat e fundvitit me pjatat e mahnitshme të menusë festive, të cilat mund të përshtaten sipas kërkesave tuaja dhe mund të ofrohen në zyrën tuaj ose pranë mjediseve tona.

Në Helios Catering, shërbimi ynë i kateringut të korporatave ofron menu me opsionet më të larmishme dhe kreative duke përdorur produkte cilësore, ushqyese dhe të stinës, duke i përshtatur ato në të njëjtën kohë me buxhetet tuaja të caktuara. Ne gjithmonë përdorim produkte të kontrolluara me temperaturën e duhur dhe transportin dhe stafin në dispozicion. Stafi ynë është i trajnuar për mikpritjen e korporatave dhe shërbimeve në vend me shumë buzëqeshje dhe qëndrim të shkëlqyer.

Rezervo Tani!