Katering për Festa Private

Darka familjare, ditëlindje, festa për fëmijë, evente të ndryshme

Helios Catering e di mirë atë çfarë dëshironi që festa juaj të jetë thjesht e përsosur. Vitet e përvojës në kateringun privat do të thotë se ne e dimë saktësisht se si ta bëjmë këtë. Ne do të sjellim kreativitetin tonë për t’ju ofruar një shërbim tërësisht unik.

Na tregoni planet tuaja dhe në kuzhinën tonë ka plot ide për të hartuar menunë e duhur për eventin tuaj. Ne ofrojmë ‘finger food’ që nxisin biseda dhe afrojnë njerëzit së bashku. Cilido qoftë rasti juaj, qoftë një ditëlindje e madhe, apo vetëm një mbrëmje me familjen dhe miqtë që keni dashur ta bëni për muaj, ne jemi aty për ju. Shërbimi ynë i kateringut privat merr parasysh të gjithë faktorët që ju i konsideroni kur planifikoni festën tuaj. Kjo do të thotë: buxheti (i madh ose i vogël), madhësia, mjedisi dhe çfarë synoni të arrini në këtë event social të veçantë. Ne kemi një gamë të gjerë të prezantimeve të gatimeve, duke përfshirë kanape, pjatanca me asortimente të ndryshme, çajra, kafe, pije dhe ushqime të paketuara, kështu që ka shumë për të zgjedhur.

Helios Catering gjithashtu ofron staf miqësor dhe efikas, i cili shërben gjithmonë me buzëqeshje dhe qëndrim profesional. Ne gjithashtu kemi një përzgjedhje fantastike të verërave, shampanjave, kokteje të ndryshme, ëmbëlsira, sallë eventesh dhe gjithçka që ju nevojitet, por nuk keni kohë për të hulumtuar.

Jemi të lumtur të sjellim idetë tona në shtëpinë tuaj dhe të vendosim logon e biznesit tonë. Për evente të mëdha paraprakisht ne organizojmë.

Rezervo Tani!

Helios Catering gjithashtu ofron staf miqësor dhe efikas, i cili shërben gjithmonë me buzëqeshje dhe qëndrim profesional. Ne gjithashtu kemi një përzgjedhje fantastike të verërave, shampanjave, kokteje të ndryshme, ëmbëlsira, sallë eventesh dhe gjithçka që ju nevojitet, por nuk keni kohë për të hulumtuar.

Jemi të lumtur të sjellim idetë tona në shtëpinë tuaj dhe të vendosim logon e biznesit tonë. Për evente të mëdha paraprakisht ne organizojmë një vizitë në terren për të parashikuar planin e veprimit.