Katering për Dasma

Planifikimi sipas menusë së personalizuar, koordinimi i dasmës dhe menaxhimi i saj

Pra, ju keni vënë një unazë në gisht dhe tani po planifikoni ditën më të madhe të jetës suaj. Urime! Ju keni thënë, ‘po’. Tashmë dhe ne do të themi zotimin tonë.

Helios Catering është romancë e vërtetë. Ne e kuptojmë se dita juaj e madhe është një nga ditët më të rëndësishme në jetën tuaj. Ne gjithashtu e dimë se keni shumë për të bërë në listën e gjërave të dasmës dhe zotimet tuaja kështu që, për t’i bërë gjërat më të lehta, ne ju vijmë në ndihmë në koordinimin dhe menaxhimin e dasmës tuaj në çdo hap të saj, që nga vënia në dispozicion e sallës sonë të eventeve, dekorimin dhe set-up-in e duhur ose partnerë të besueshëm në marrjen me qira të një vendi, krijimin e një pakoje gjithëpërfshirëse me rastin e martesës për t’ju ndihmuar në mënyrën më perfekte në menaxhimin e angazhimeve të lidhjes së kurorës tuaj.

Ajo që ne e bëjmë pa asnjë vështirësi, premtojmë që ju dhe mysafirët tuaj do të trajtohen si mbretër. Ne e dimë se dasmat duhet të jenë të personalizuara, dhe perfekte, për t’i bërë çiftet tona të lumtura, në ditën e tyre, kështu që ne kemi një sërë mundësish për ju, duke përfshirë kërkesat tuaja.

Rezervo Tani!