Delivery

Shijo ushqimin jo vetëm në shtëpi por edhe në punë!

Me shërbimin Delivery, vetëm një telefonatë larg dhe ne sjellim pranë shtëpisë suaj apo kudo që ndodheni, gatime tradicionale të përgatitura me kujdesin dhe cilësinë që vetëm Helios e garanton!

Porosit në 069 700 4444

Minimumi i Porosisë 500 lek

Rezervo Tani!