Salla Eventeve

Ne ju rekomandojmë vendin e përkryer për eventin tuaj

Nëse dëshironi të organizoni një event ndryshe me detaje speciale, atëherë tek Helios Gastronomi keni gjetur njerëzit dhe vendin e duhur për ta realizuar atë.

Vendi, idetë dhe menaxhimi i kombinuar për të siguruar një event mbresëlënës që mrekullon mysafirët tuaj.

Vendi ynë ka fleksibilitet për të mirëpritur gjithçka nga festat e vogla deri tek ato të mëdha për 250 persona me hapësirë të mjaftueshme dhe ambient të veçantë për të organizuar kokteilin e mirëseardhjes. Gjithashtu në zonën e jashtme do të gjeni hapësirën e dedikuar parkingut, i cili është pa pagesë shtesë.

Vendi, idetë dhe menaxhimi i kombinuar për të siguruar një event mbresëlënës që mrekullon mysafirët tuaj.

Vendi ynë ka fleksibilitet për të mirëpritur gjithçka nga festat e vogla deri tek ato të mëdha për 250 persona me hapësirë të mjaftueshme dhe ambient të veçantë për të organizuar kokteilin e mirëseardhjes.

Helios Venue-right

Evente në Helios Venue:

Ditëlindje

Babyshower

Dasma

Evente Biznesi

Helios Gastronomi ofron shërbime shtesë për gjetjen e vendit, ku ne do të gjejmë hapësirën e duhur të eventit tuaj – qoftë ajo për një dasëm, një festë për krishtlindje, një konferencë, një dhomë mbledhjes ose një mbrëmje gala, Helios Gastronomi do ta gjejë vendin e përkryer!

Vendi i Përkryer…

Ne kemi punuar në disa hapësira të mahnitshme dhe nuk kemi dyshim se do të gjejmë diçka unike për ju që nga sallat prestigjoze deri në hapësira më të vogla. Vlen të përmendet se në qoftë se ju rezervoni përmes nesh, ne do të përfshijmë në çmim edhe një gotë mirëseardhje me shampanjë për person.

A e keni rezervuar vendin tuaj? Asnjë problem, ne do të vijmë me ju në terren dhe do të komunikojmë drejtpërdrejt për rezervimin e vendit për të çliruar stresin nga eventi juaj.

Rezervo Tani!