Helios Katering

Helios Katering

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar në planifikimin e eventit tuaj dhe për t’jua bërë atë më të lehtë.

Pika jonë e fortë janë kombinimi i menusë për të kënaqur të gjitha shijet dhe arredimi elegant i tavolinës së kateringut. Kujdesemi për çdo detaj, që t’ju mundësojmë të shijoni festën tuaj. Ruajmë standard të lartë të gatimit duke përdorur vetëm produkte të freskëta.

Helios Venue

Helios Venue

Me një atmosferë të “casual elegance”, kuzhinë të jashtëzakonshme dhe shërbimi të vëmendshëm…

Helios është një restorant me gjallëri, i cili ndodhet vetëm disa minuta larg qendrës së Tiranës. Ndikuar nga ushqimi dhe kulturat e menysë Europiane, Helios Restorant, do t’ju mundësojë një udhëtim përmes shijeve të kuzhinës bashkëkohore mesdhetare.

Helios Restorant

Helios Restorant

Me një atmosferë të “casual elegance”, kuzhinë të jashtëzakonshme dhe shërbimi të vëmendshëm, Helios Restorant do t’ju kënaqë në drekë ose darkë.

Helios është një restorant me gjallëri, i cili ndodhet vetëm disa minuta larg qendrës së Tiranës. Ndikuar nga ushqimi dhe kulturat e menysë Europiane, Helios Restorant, do t’ju mundësojë një udhëtim përmes shijeve të kuzhinës bashkëkohore mesdhetare.

Po planifikoni eventin tuaj?

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar në planifikimin e eventit tuaj dhe për t’jua bërë atë më të lehtë!

Pika jonë e fortë janë kombinimi i menusë për të kënaqur të gjitha shijet dhe arredimi elegant i tavolinës së kateringut. Kujdesemi për çdo detaj, që t’ju mundësojmë të shijoni festën tuaj. Ruajmë standard të lartë të gatimit duke përdorur vetëm produkte të freskëta.

Helios Catering ju vjen në ndihmë jo vetëm me ushqimin, por sjell tek ju të gjithë setup-in e nevojshëm. Ju mund të jeni të sigurt se asnjë event nuk është shumë i madh apo i ndërlikuar për ekipin tonë në Helios Catering.

+
Evente
+
Vite Eksperiencë
%
Klientë të Kënaqur

Kuzhinë me Kapacitet për të gjitha përmasat e Eventeve Tuaja

Helios Gastronomi, i kushton vëmendje të veçantë eventit tuaj, pavarësisht përmasave të tij. Eksperienca jonë ka treguar që mund të ofrojmë cilësi, shije, elegancë, detaj, përkushtim edhe për evente me mbi 1000 persona. Kuzhina jonë me sipërfaqe mbi 400 m2, përvoja e Chefit tonë dhe stafi profesionist, bëjnë të mundur që t’ju ofrojmë një shërbim mbresëlënës dhe një menu të shijshme kudo që të ndodhet festa juaj.