Event për fëmijet me sindromën Down

  • helios
  • Pa Komente

Një dhuratë e merituar dhe gëzim i shtuar për fëmijët të Down Syndrome Albania. Ekspertët e gatimit në Helios Catering, kompozuan ushqim të bukur dhe të shijshëm, ashtu siç të gjithë fëmijët e duan, jo vetëm me 1 Qershor! Mos harroni, një fëmijë i lumtur është i barabartë me një prind të lumtur!