Blog

All about food
Kur takohet e bukura dhe shija ngecim në një udhëkryq frymëzues
December 8, 2021
No Comments
Fotografitë flasin një mijë fjalë… Konsumatorët po bëhen më të mençur në zakonet e tyre të ngrënies, pasi kuptojnë se ushqimi ka një ndikim të drejtpërdrejtë në shëndetin dhe pamjen e tyre. Helios Catering dëshmon se mund të shkojë deri te përvojat ekstravagante, siç ishte edhe panairi më i madh bukurisë në kryeqytet, “Beauty Fair...
Read more
Ditëlindja e fëmijës, surpriza Helios Catering
December 8, 2021
No Comments
Fëmijët janë kuptimi i jetës dhe kjo është arsyeja pse kur kanë ditëlindjen, ju doni të bëni më shumë sesa thjesht një tortë. Le të bëhemi pjesë e festimit tuaj…Helios Catering merr në dorë gjithçka; nga përgatitja, shpërndarja dhe shërbimi i ushqimit, vënia e stafit në dispozicion, dekorimi i vendndodhjes së eventit... Ne gjithashtu kemi...
Read more
Helios Catering i shton shijen dhe bukurinë e eventit tuaj
December 8, 2021
No Comments
Eventet janë shumë të bukura kur të ftuarit shijojnë edhe një ushqim të mirë! Shpesh-herë dilema më e madhe është çfarë kateringu të marrim për të lënë një përshtypje të mirë. Zgjidhjen tuaj e kemi ne, emri është Helios Catering. Ata kanë një eksperiencë 15 vjeçare në fushën e kateringut, duke ofruar një shumëllojshmëri zgjedhjesh...
Read more