Katering për biznese dhe korporata

Përvjetor, inagurim, evente të kompanive, mbledhje, konferenca, darka pune

Shërbimi ynë katering i korporatave është në dispozicioin tuaj. Mëngjes i hershëm, ushqim i trurit për takimet e bordit tuaj, katering mbresëlënës për drekat e drejtuesve tuaj, katering i përditshëm për vaktin e drekës së ekipit tuaj, ose nëse planifikoni pritjen e korporatës vip për një lançim produkti ose evente promovuese, grand opening, ne kemi të gjitha mundësitë për ju. Ne mund të ofrojmë të gjithë paketën, ose vetëm ushqimin dhe pijet. Ne kemi një gamë të gjerë të produkteve dhe pijeve për të përfshirë në menu të personalizuara dhe set-up-in e nevojshëm, dekor me lule, shërbim eksellent dhe shumë më tepër.

 Ne e dimë se ju keni angazhime të shumta. Kjo është arsyeja pse ne fokusohemi për të ofruar paketat e korporatave që nga sanduiçet dhe asortimente të tjera që vijnë në tryezën e sallës së mbledhjes së bordit. Paketat tona të biznesit përfshijnë ekspozitat e galerisë private, piknikët verore, dhe evente sportive me “Helios Catering box” paketa jonë mund të vijë kudo që ju ndodheni. Plus, ne jemi të përgatitur tashmë për festat e fundvitit me pjatat e mahnitshme të menusë festive, të cilat mund të përshtaten sipas kërkesave tuaja dhe mund të ofrohen në zyrën tuaj ose pranë mjediseve tona.

 Në Helios Catering, shërbimi ynë i kateringut të korporatave ofron menu me opsionet më të larmishme dhe kreative duke përdorur produkte cilësore, ushqyese dhe të stinës, duke i përshtatur ato në të njëjtën kohë me buxhetet tuaja të caktuara. Ne gjithmonë përdorim produkte të kontrolluara me temperaturën e duhur dhe transportin dhe stafin në dispozicion. Stafi ynë është i trajnuar për mikpritjen e korporatave dhe shërbimeve në vend me shumë buzëqeshje dhe qëndrim të shkëlqyer.

 Vlerësimi i kostos – ne do t’ju ndihmojë të përllogaritni sasitë dhe të bëni një preventiv për eventin tuaj.

Na telefononi – pse të mos na telefononi në numrin +355684074605 për të diskutuar kërkesat tuaja, stafi ynë miqësor do të jetë më se i gatshëm t’ju ndihmojë.

 Dërgo një email -mund të na dërgoni email në adresën info@heliosgastronomi.com

 Për çdo pyetje na kontaktoni dhe ne do t’ju kthejmë përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur.

× Përshëndetje!