CATERING

Cateringu i freskët vjen pranë ambientit tuaj. Gatime speciale për t’ju përshtatur dekorit.

Darkë biznesi, një festë ditëlindjeje, apo një gala elegante, stafi ynë është i angazhuar për të të ofruar një shërbim mbresëlënës dhe një menu të shijshme kudo që të ndodhet festa juaj.

SALLA EVENTEVE

Jemi këtu për t’a bërë eventin tuaj të paharrueshëm

Vendi, idetë dhe menaxhimi i kombinuar për të siguruar një event mbresëlënëse që mrekullon mysafirët tuaj. Vendi ynë ka fleksibilitet për të mirëpritur gjithçka nga …

DASMA

Urime për fejesën dhe urimet tona më të mira për jetën tuaj në çift!

Dita e dasmës është një nga momentet më të rëndësishme në librin e kujtimeve të jetës. Në këtë ditë speciale, ju jeni prioriteti ynë i vetëm.

Prej 10 vitesh ju kemi shërbyer në festa, dasma, ditëlindje, evente dhe përurime, duke i shndërruar ato në kujtime të paharrueshme.

Kuzhina Mesdhetare

Ndikuar nga ushqimi dhe kulturat e menysë Evropiane, Helios Restorant, do t’ju mundësojë një udhëtim përmes shijeve të kuzhinës bashkëkohore mesdhetare.

Restoranti Helios

Me një atmosferë të “casual elegance”, kuzhinë të jashtëzakonshme dhe shërbimi të vëmendshëm, Helios restorant do t’ju kënaqë në drekë ose darkë.