Delivery

Me shërbimin Delivery, vetëm një telefonatë larg dhe ne sjellim pranë shtëpisë suaj apo kudo që ndodheni, gatime tradicionale të përgatitura me kujdesin dhe cilësinë që vetëm Helios e garanton!

Delivery

Porosit tani në numrin 069 700 4444

*Porosia minimale 500 lekë

Menuja e Helios Delivery është e larmishme dhe mund të kënaqë të gjitha shijet!

Helios Take Away

Në menunë e Pikave Gastronomike (Take Away) do të gjeni:

Tava Familjare & Biznese

Sallata

Supa

Rizoto

Mish

Snacks

Pica

Pastiçeri

Menu e pasur,  që kënaq shijet e gjithkujt!

× Përshëndetje!