Blog

Më poshtë gjeni artikuj të ndryshëm, shkëputur nga Dasma, Evente, Festa, vetëm në Helios Catering

Helios Catering, shije dhe shërbim i sofistikuar

Helios Catering, shije dhe shërbim i sofistikuar

Catering-u tashmë është një zgjedhje e popullarizuar për eventet, ku përfshihet ushqimi, pijet dhe shërbimi.   Shijet janë bërë më të sofistikuara, më të larmishme…Por, ushqimi nuk është e vetmja pjesë e pritjes së kujdesshme. Shërbimi është gjithashtu i...

Ushqimi është themeli i çdo eventi, dasma nuk bën përjashtim!

Ushqimi është themeli i çdo eventi, dasma nuk bën përjashtim!

Është dita juaj e veçantë dhe Helios Catering do të bëjë gjithçka të nevojshme për t’ju siguruar që ju dhe mysafirët tuaj të gëzoni një martesë madhështore. Dita që thoni "Po, pranoj " është një nga momentet më të veçanta në gjithë jetën tuaj. Nusja dhe dhëndri...

Helios Catering i shton shijen dhe bukurinë e eventit tuaj

Helios Catering i shton shijen dhe bukurinë e eventit tuaj

Eventet janë shumë të bukura kur të ftuarit shijojnë edhe një ushqim të mirë! Shpesh-herë dilema më e madhe është çfarë kateringu të marrim për të lënë një përshtypje të mirë. Zgjidhjen tuaj e kemi ne, emri është Helios Catering. Ata kanë një eksperiencë 15 vjeçare në...

Ditëlindja e fëmijës, surpriza Helios Catering

Ditëlindja e fëmijës, surpriza Helios Catering

Fëmijët janë kuptimi i jetës dhe kjo është arsyeja pse kur kanë ditëlindjen, ju doni të bëni më shumë sesa thjesht një tortë. Le të bëhemi pjesë e festimit tuaj…Helios Catering merr në dorë gjithçka; nga përgatitja, shpërndarja dhe shërbimi i ushqimit, vënia e stafit...

Kur takohet e bukura dhe shija ngecim në një udhëkryq frymëzues

Kur takohet e bukura dhe shija ngecim në një udhëkryq frymëzues

Fotografitë flasin një mijë fjalë… Konsumatorët po bëhen më të mençur në zakonet e tyre të ngrënies, pasi kuptojnë se ushqimi ka një ndikim të drejtpërdrejtë në shëndetin dhe pamjen e tyre. Helios Catering dëshmon se mund të shkojë deri te përvojat ekstravagante, siç...

Keshilla per te organizuar Baby Shower-in tuaj!

Keshilla per te organizuar Baby Shower-in tuaj!

BABY SHOWER HELIOS GASTRONOMI Nëse është fëmija juaj i parë ose i katërti, në momentin që ju e mësoni se jeni në pritje të ëmbël është diçka tejet emocionuese. Dita e shumëpritur vjen shumë shpejt dhe mënyra më e mirë për ta festuar mirëseardhjen e bebushit tuaj...

× Përshëndetje!