Kontakt

Adresa

Rr. Besim Alla, pranë kompleksit “Çabej”,
Tiranë, Albania

Telefon

+355 68 40 74 605

+355 68 40 74 615

Delivery

+355 69 700 4444

Le të vihemi në kontakt

Nëse dëshironi të organizoni një event ndryshe me detaje speciale, atëherë tek HELIOS keni gjetur njerëzit dhe vendin e duhur për ta realizuar atë.

Rr. Besim Alla, pranë kompleksit “Çabej”

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!