Vende të tjera

Ne ju rekomandojmë vendin e përkryer për eventin tuaj

Vendi i përkryer…

Helios Gastronomi ofron shërbime shtesë për gjetjen e vendit, ku ne do të gjejmë hapësirën e duhur të eventit tuaj – qoftë ajo për një dasëm, një festë për krishtlindje, një konferencë, një dhomë mbledhjes ose një mbrëmje gala, Helios Gastronomi do ta gjejë vendin e përkryer! Ne kemi punuar në disa hapësira të mahnitshme dhe nuk kemi dyshim se do të gjejmë diçka unike për ju që nga sallat prestigjoze deri në hapësira më të vogla. Vlen të përmendet se në qoftë se ju rezervoni përmes nesh, ne do të përfshijmë në çmim edhe një gotë mirëseardhje me shampanjë për person. A e keni rezervuar vendin tuaj? Asnjë problem, ne do të vijmë me ju në terren dhe do të komunikojmë drejtpërdrejt për rezervimin e vendit për të çliruar stresin nga eventi juaj. Planifikoni eventin tuaj të ardhshëm duke telefonuar +355684074605 ose mund të na dërgoni email tek helios gastronomi në adresën info@heliosgastronomi.com.

Vende të rekomanduara

  • Expocity

  • Pallati kongreseve

  • Pallati brigadave

  • Reja

  • Tarraca e bashkisë së Tiranës

  • Etj.
× Përshëndetje!