Helios Catering, shije dhe shërbim i sofistikuar

Helios Catering, shije dhe shërbim i sofistikuar

Catering-u tashmë është një zgjedhje e popullarizuar për eventet, ku përfshihet ushqimi, pijet dhe shërbimi.   Shijet janë bërë më të sofistikuara, më të larmishme…Por, ushqimi nuk është e vetmja pjesë e pritjes së kujdesshme. Shërbimi është gjithashtu i...
Helios Catering i shton shijen dhe bukurinë e eventit tuaj

Helios Catering i shton shijen dhe bukurinë e eventit tuaj

Eventet janë shumë të bukura kur të ftuarit shijojnë edhe një ushqim të mirë! Shpesh-herë dilema më e madhe është çfarë kateringu të marrim për të lënë një përshtypje të mirë. Zgjidhjen tuaj e kemi ne, emri është Helios Catering. Ata kanë një eksperiencë 15 vjeçare në...
Ditëlindja e fëmijës, surpriza Helios Catering

Ditëlindja e fëmijës, surpriza Helios Catering

Fëmijët janë kuptimi i jetës dhe kjo është arsyeja pse kur kanë ditëlindjen, ju doni të bëni më shumë sesa thjesht një tortë. Le të bëhemi pjesë e festimit tuaj…Helios Catering merr në dorë gjithçka; nga përgatitja, shpërndarja dhe shërbimi i ushqimit, vënia e stafit...
×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!