Helios Venue

Nëse dëshironi të organizoni një event ndryshe me detaje speciale, atëherë tek Helios Gastronomi keni gjetur njerëzit dhe vendin e duhur për ta realizuar atë.

Vendi, idetë dhe menaxhimi i kombinuar për të siguruar një event mbresëlënës që mrekullon mysafirët tuaj.

Vendi ynë ka fleksibilitet për të mirëpritur gjithçka nga festat e vogla deri tek ato të mëdha për 250 persona me hapësirë të mjaftueshme dhe ambient të veçantë për të organizuar kokteilin e mirëseardhjes.

Vendi, idetë dhe menaxhimi i kombinuar për të siguruar një event mbresëlënës që mrekullon mysafirët tuaj.

Vendi ynë ka fleksibilitet për të mirëpritur gjithçka nga festat e vogla deri tek ato të mëdha për 250 persona me hapësirë të mjaftueshme dhe ambient të veçantë për të organizuar kokteilin e mirëseardhjes.

Ditëlindje

Babyshower

Dasma

Evente Biznesi

Zonë Parkimi Falas

× Përshëndetje!