Menaxhim Eventesh me Helios

Personel, pajisje me qira, dekor i personalizuar, gjetjen e vendit dhe argëtim

Ne jemi kurues dhe krijues. Ofrojmë gjithçka që ju nevojitet për eventin tuaj deri në detajin më të vogël. Mund të punojmë për dekorin e ngjyrave, arredimin ose tematikat për të krijuar një ambient të mahnitshëm dhe unik. Ne kemi dizenjuar shumë koncepte dekori për klientët tanë dhe jemi të sigurt që ne mund të gjejmë diçka që është thjesht e përsosur për ju.

Përveç kateringut kreativ, ne organizojmë menaxhimin e plotë të eventeve që përfshin gjetjen e vendit, stafin profesional, tendat, lulet, ndriçimin, argëtimin, pajisje me qira ose ndonjë gjë tjetër që ju mund të kërkoni në funksion të eventit tuaj.

Ne punojmë me një pjesë të madhe të furnitorëve të zgjedhur me kujdes, si për cilësinë dhe besueshmërinë e tyre të qëndrueshme, dhe ne ju sigurojmë që çdo produkt është i kontrolluar dhe cilësor.

Çdo gjë që keni në mendje, thjesht pyesni stafin tonë kreativ.

 Vlerësimi i kostos – ne do t’ju ndihmojë të përllogaritni sasitë dhe të bëni një preventiv për eventin tuaj.

Na telefononi – na telefononi në numrin +355684074605 për të diskutuar kërkesat tuaja, stafi ynë miqësor do të jetë më se i gatshëm t’ju ndihmojë.

 Dërgo një email -mund të na dërgoni email në adresën info@heliosgastronomi.com

 Për çdo pyetje na kontaktoni dhe ne do të kthejmë përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur.

× Përshëndetje!