Katering për Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Një atmosferë festash fundviti plot gjallëri, ne do t’i bëjmë eventet tuajat të paharrueshme!

Për Helios Gastronomi, sezoni i festave të fundvitit është periudha me e bukur e vitit. Ne mund të krijojmë magjinë festive dhe atmosferën e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri, në mjediset tona, në festat dhe eventet që ne kujdesemi.  


Këtë vit, ne kemi sjellë së bashku disa ide unike dhe argëtuese për të ndriçuar festat tuaja.

Helios Gastronomi ofron shërbim catering për festat e fundvitit me kolektivin e punës suaj. Menu e shijshme dhe e pasur.

Po planifikoni festën e fundvitit me kolegët tuaj? Keni zgjedhur lokacionin por ju duhet catering? Helios Gastronomi ofron katering për festat e fundvitit duke vënë në dispozicion stafin e kualifikuar me të gjithë strukturen e saj për ta bërë festën tuaj më të gëzueshme! Cilësi, shërbim dhe shije e pakrahasueshme në menutë tona te larmishme

Gatimi i fundvitit ka qenë gjithmonë i lodhshem për ju? Dëshironi të ftoni miqtë tuaj por ju duhet kohë dhe mund për gatim? Jeni të lodhur nga impenjimi për festat e fundvitit? Helios Catering ofron katering me menu tradicionale për Krishtlindjet dhe darkën e Vitit të Ri në shtëpinë tuaj! Menu speciale, tryezë festive, cilësi dhe shije!

 Vlerësimi i kostos – ne do t’ju ndihmojë të përllogaritni sasitë dhe të bëni një preventiv për eventin tuaj.

Na telefononi – pse të mos na telefononi në numrin +355684074605 për të diskutuar kërkesat tuaja, stafi ynë miqësor do të jetë më se i gatshëm t’ju ndihmojë.

 Dërgo një email -mund të na dërgoni email në adresën info@heliosgastronomi.com

 Për çdo pyetje na kontaktoni dhe ne do të kthejmë përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur.

× Përshëndetje!