Tempulli i Shijes!

Nga tempulli i shijes rrezaton një vlerë e shtuar për të gjitha eventet tuaja. Kateringu është udhëtimi ynë për një cilësi të pakrahasueshme. Detaji është rëndësia e ekzistencës sonë. Si dielli ndriçojmë eventet tuaja për  një dekadë e gjysëm! Eksperienca e Katering ka vetëm një garanci, Helios Gastronomi.

Helios Gastronomi

Katering

Restorant

Pastiçeri

Po planifikoni Dasmën tuaj?

Dita e dasmës është një nga momentet më të rëndësishme në librin e kujtimeve të jetës. Në këtë ditë speciale, ju jeni prioriteti ynë i vetëm. Helios Catering vjen tek ju, kudo që të jeni, duke ofruar menu të shumëllojshme, shërbim ekselent dhe çmimet më të mira. Gjithashtu ju mund të zgjidhni ta realizoni dasmën tuaj tek salla jonë e eventeve, ku ju përfitoni një kujdes deri në detaj, organizim perfekt dhe shërbim mbresëlënës.

Shërbimet Tona

Salla Eventeve

Delivery

Take Away

Kuzhinë me Kapacitet për të gjitha përmasat e Eventeve Tuaja

Helios Gastronomi, i kushton vëmendje të veçantë eventit tuaj, pavarësisht përmasave të tij. Ekperienca jonë ka treguar që mund të ofrojmë cilësi, shije, elegancë, detaj, përkushtim edhe për evente me mbi 1000 persona. Kuzhina jonë me sipërfaqe mbi 400 m2, përvoja e Chefit tonë dhe stafi profesionist, bëjnë të mundur që t’ju ofrojmë një shërbim mbresëlënës dhe një menu të shijshme kudo që të ndodhet festa juaj.

Falë jush, numërojmë:

Evente

Vite Eksperiencë