Dasma

Dita e dasmës është një nga kujtimet më të rëndësishme të jetës suaj.
Në këtë ditë speciale, Ti je prioriteti ynë i vetëm.

Përkushtim

Në ditën e dasmës suaj, ne kujdesemi që vendi të jetë ekskluzivisht për ju, duke mirëpritur kështu, një event në ditë. Kjo na lejon që të krijojmë aktivitetet dhe elementet e duhura në dasëm, duke ju siguruar se gjithçka do të ndodhë në momentin e planifikuar sipas organizimit paraprak.

Pse nuset kanë zgjedhur Helios Venue?

Koordinator të personlizuar për eventin

Shef kuzhine ekselent

Kokteili i mirëserardhjes & celebrimit

Menuja

Dekor i përfshirë në çmim

Parking falas për të gjithë

Salla e Mbyllur

Torta