Vendi ynë ka fleksibilitet për të mirëpritur gjithçka nga festat e vogla deri tek ato të mëdha për 250 vetë me hapësirë të mjaftueshme dhe ambient të veçantë për të organizuar kokteilin e mirëseardhjes.

Nëse dëshironi të organizoni një event ndryshe me detaje speciale, atëherë tek HELIOS keni gjetur njerëzit dhe vendin e duhur për t’ia realizuar këtë.

Vendi, idetë dhe menaxhimi i kombinuar për të siguruar një event mbresëlënëse që mrekullon mysafirët tuaj.

DASMA

Paketa përfshin arredim dhe asistencë për fotograf, kameraman, etj.

EVENTE BIZNESI

Paketa përfshin arredim dhe asistencë për fotograf, kameraman, etj.

FESTA DITËLINDJEJE

VIP EVENT

Shikoni galerinë fotografive të festave dhe eventeve që janë organizuar tek HELIOS RESTORANT