Helios Venue

Nëse dëshironi të organizoni një event ndryshe me detaje speciale, atëherë tek HELIOS keni gjetur njerëzit dhe vendin e duhur për ta realizuar atë.

Vendi, idetë dhe menaxhimi i kombinuar për të siguruar një event mbresëlënës që mrekullon mysafirët tuaj.

Vendi ynë ka fleksibilitet për të mirëpritur gjithçka nga festat e vogla deri tek ato të mëdha për 250 persona me hapësirë të mjaftueshme dhe ambient të veçantë për të organizuar kokteilin e mirëseardhjes.

Tek ne do të gjeni:

Dasma

Paketa përfshin arredim dhe asistencë për fotograf, kameraman, etj.

Ditëlindje fëmijësh / baby shower

Argëtim për fëmijën tuaj dhe të ftuarit me muzikë, animatorë, etj.

Evente biznesi

Paketa përfshin arredim dhe asistencë për fotograf, kameraman, etj.

Festa ditëlindjeje

Vip event