Me një atmosferë të casual elegance, kuzhinë të jashtëzakonshme dhe shërbimi të vëmendshëm, Helios restorant do t’ju kënaqë në drekë ose darkë.

Helios Restorant është një restorant me gjallëri, i cili ndodhet vetëm në disa minuta larg qendrës së Tiranës. Ndikuar nga ushqimi dhe kulturat e menysë Evropiane, Helios Restorant, do t’ju mundësojë një udhëtim përmes shijeve të kuzhinës bashkëkohore mesdhetare. Shefi i Helios Restorant është një ekspert i pjatave karakteristike mesdhetare të kombinuara me shije dhe receta shqiptare. Produktet e freskëta të zgjedhura me kujdes janë baza e kuzhinës sonë. Helios Restorant kombinon klasiken me bashkëkohoren për t’ju servirur pjata të veçanta në shije dhe të guximshme në prezantim.

Menuja e Restorantit Helios është mjaft e larmishme dhe mund të plotësojë të gjitha shijet

Shikoni galerinë e fotografive të HELIOS RESTORANT