RRETHUAR NGA GJELBËRIMI.

NDRIÇUAR NGA QIRINJTË PËR NJË ATMOSFERË MAGJIKE.

HELIOS GARDËN ËSHTË OAZI QË KENI KËRKUAR GJITHMONË.

Ambient i përshtatshëm për një aperitiv në çift, për njëmbasdite argëtuese me miqtë dhe vendi i duhur për tëshijuar kokteile në çdo kohë

Nëse keni ardhur për një gotë verë, një kokteil, një kafe apo diçka për të ngrënë, ne tek Helios Garden do t’ju shërbejmë me shumë kënaqësi.

Zgjedhje midis pijeve të ndryshme alkoolike dhe uiski

Kopësht i qetë

Tapas

Verë e zgjedhur

Kokteile dhe lëngje të freskëta

Ëmbëlsira