Dita e dasmës është një nga kujtimet më të rëndësishme të jetës suaj. Në këtë ditë speciale, Ti je prioriteti ynë i vetëm.

Në ditën e dasmes suaj, ne kujdesemi që vendi të jetë ekskluzivisht për ju, duke mirëpritur kështu, një event në ditë. Kjo na lejon që të krijojmë aktivitetet dhe elementet e duhura në dasëm, duke ju siguruar se gjithçka do të ndodhë në momentin e planifikuar sipas organizimit paraprak.

Disa nga arsyet e nuseve, që kanë anë zgjedhur Helios Venue gjatë vitit 2016:
  • Koordinator të personlizuar për eventin
  • Dekor i përfshirë në çmim
  • Shef kuzhine ekselent
  • Parking falas për të gjithë

Kokteili i mirëserardhjes & Celebrimi

Salla e Mbyllyr

Menuja

Torta

Galeria e Dasmave