Helios Catering

Cateringu i freskët vjen pranë ambientit tuaj. Gatime speciale për t’iu përshtatur dekorit. Darkë biznesi, një festë ditëlindjeje, apo një gala elegante, stafi ynë është i angazhuar për t’ju ofruar një shërbim mbresëlënës dhe një menu të shijshme kudo që të ndodhet festa juaj.

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar në planifikimin e eventit tuaj dhe për t’jua bërë atë më të lehtë

Pika jonë e fortë janë kombinimi i menusë për të kënaqur të gjitha shijet dhe arredimi elegant i tavolinës së kateringut. Kujdesemi për çdo detaj, që t’ju mundësojmë të shijoni festën tuaj.Ruajmë standard të lartë të gatimit duke përdorur vetëm produkte të freskëta.

Llojet per catering

CATERING PËR DASËM

CATERING VIP

CATERING PËR KORPORATA/BIZNESE

CATERING INDUSTRIAL

CATERING PËR EVENTE TE NDRYSHME

CATERING PËR FËMIJË/ BABY SHOWER

Po organizoni eventin tuaj? 

Helios Catering ju vjen në ndihmë jo vetëm me ushqimin!

Helios sjell tek ju të gjithë Setup-in e nevojshëm.